The Watch (2012) | Recenzie

IMDb

Ok. Am stat aproape o oră cu iubitul meu până să ne hotărâm pe tema „Ce film vedem astă seara?”. L-am lăsat pe el să aleagă, eu doar aprobam (da, doar aprobam, numai să aleagă o dată un film – poate fi aşa un stres uneori) şi după ce am văzut trailerele a şapte filme, dacă nu, mai mult, s-a ne-am hotărât să vedem „The Watch”.

Începem să ne uităm la acest film. Din trailer părea o comedie numai bună îmbinată cu o reproducere jalnică de invazie a extratereştrilor. După ce am văzut filmul, tot ce am putut spune a fost că am avut dreptate.

Filmul începe într-o comunitate unde un paznic de noapte la un super-market a fost ucis, în mod misterios, şi găsit jupuit de  piele.

Tipul care era proprietarul acelui super-market se arată afectat de ceea ce i s-a întâmplat prietenului său şi de faptul că această întâmplare s-ar putea repeta şi cu alţi localnici, aşa că vine cu ideea de a înfiinţa un grup care să patruleze noaptea pentru asigurarea liniştii publice.

Se implică trei tipi în această gardă, fac cunoştinţă, încep glumele porcoase şi întâmplarile hilare, specifice bărbaţilor.

La un momentdat, patrulând, găsesc tot felul obiecte ciudate, nelumeşti.

Primul cel mai stupid moment al filmului (al doilea îl veţi vedea şi singuri dacă sunteţi interesaţi) a fost când au găsit o bilă extraterestră care putea face praf orice obiect îi apărea în cale. După ce fac primul experiment aruncând în aer o vacă, văd cât de periculos este acel obiect şi, ce să vezi, încep să arunce în aer o fermă întreagă pentru distracţie.

Au mai găsit şi alte chestii scârboase lăsate de extratereştrii la voia întâmplării şi care prefer să nu-mi amintesc cu ce au fost comparate… (ich!)

Până la urmă, alfă că lumea avea să fie invadată de extratereştrii care devorau oamenii şi care, să vezi şi să nu crezi, puteau fi omorâţi doar dacă erau împuşcaţi în penis… pentru că acolo se afla creierul…

În momentul acela am stat şi m-am gândit… Oare câtă imaginaţie le-a trebuit celor care au scris regia să gândească un film în care patru tipi super amuzanţi şi cu personalităţi puternice salvează lumea de extratereştrii cu accent britanic care au creierul în zona penisului? Nu ştiu, dar ideea în sine e stupidă. Mi-a plăcut.

Aşadar, dacă vrei să vezi o comedie bună sau un S.F. stupid sau ambele, îţi recomand să-ţi rezervi 102 de minute din viaţă să vezi acest film.

După cum scrie pe IMDb, este doar partea I…

Nota: 9/10

J.

Scrie un comentariu

Din categoria Recenzii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s