Intro

Salutare!

Sunt J, poate vom impărtăşi mai multe informaţii concrete despre mine pe parcurs, acum nu are nici-o importanţă.

De mult timp îmi doream să am propriul meu blog, în care să scriu doar ce-mi place mie, foi din jurnal pe care să le fac publice, însă niciodată nu ştiam ce aş putea scrie înafara de cateva aiureli care-mi vin pe moment şi pe care nici măcar eu nu le-aş citi decât din bunul simţ de a-mi fi cea mai bună prietenă.

Am renunţat la ideea de blog zicandu-mi: „Nu am eu darul de a scrie astfel încât să intereseze pe cineva, oricine, aşa că mai bine-mi caut altceva de făcut.”

Asta am şi făcut.

Am început să citesc, să ma uit la filme, seriale, să desenez (mă mir că degetele mele încă nu şi-au pierdut măiestria de altădată, pentru că renunţasem la desenat cu mult timp în urma – e greu de crezut că nici măcar banalele desene de la sfârşitul caietului oricărui elev nu mai apăreau), să fac orice mi-am dat seama că-mi place să fac.

Partea preferată după ce vedeam un film bun, în special, era să mă duc imediat pe Facebook, să caut pagina cu acel film, să-i dau Like şi după să-l văd în lista de filme apreciate din profilul meu.

Ceva prostesc, dar care încă îl fac ca un fel de ritual.

Brusc, mi-a venit o idee. Dacă tot îmi place aşa de mult ceea ce fac în timpul meu liber, de ce să nu-mi exprim şi o părere despre asta? Da. E o idee grozavă. O modalitate prin care pot ajuta şi alţi oameni care vor să mai facă ceva cu timpul lor liber şi, pur şi simplu, caută o părere a unei alte persoane pasionate de acelaşi hobby.

Pe mine, cel puţin, mă motivează mai mult părerea celorlalţi despre o cartre, un film, un serial etc. decât dacă citesc un rezumat care, poate, nu mă atrage deloc, deşi tema este interesantă, sau un trailer la care până şi câinele meu s-ar plictisi să-l privească, dar care poate ascunde un film genial pentru gusturile mele.

Motiv pentru care, de cele mai multe ori, nici nu mă uit la trailerul unui film sau să citesc rezumatul unei cărţi. Nici rezumatul unui basm nu l-aş citi, i-ar lua tot farmecul pe care un autor s-a străduit să-l creeze.

Sper să vă fie de ajutor ceea ce voi publica de acum în colo.

Nu încerc să devin critic literar, sau de filme, sau ceva de genul, sunt doar un simplu om, cu simple pareri subiective.

 

J.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s