Wedding Crashers (2005) | Recenzie

IMDb

Am vâzut filmul acesta acum o săptămână, aproape. Eram la fel în starea „Ce vedem astă seară?”. Am găsit acest film. Nu m-am uitat prea mult la trailer, m-a cucerit din prima.

Este vorba despre doi tipi care găsesc fel de fel de mijloace pentru a se infiltra la cele mai alese nunţi din lume, devenind, apoi, sufletul acelor petreceri, cucerind multe, dar multe, domniţe. Din păcate pentru ele, aveau motive bine socotite de a pleca de la acele nunţi aşa cum au venit, incognito.

Într-o zi, ce să vezi, tipul blond se gândeşte pentru prima oară că poate ar fi momentul să-şi facă şi el cu adevărat o relaţie şi să renunţe la petrecerile în care doar agăţa fete pentru o seară.

Cei doi se hotărăsc să meargă la o nuntă a unui om de mare seamă unde, blondul se îndrăgosteşte de o fată frumoasă, deşteaptă şi… într-o relaţie de 3 ani de zile cu un adevărat jackass, iar cel brunet întâlneşte o roşcată focoasă şi care îl face să creadă că a fost virgină în momentul în care au făcut sex pe plajă şi devine un adevărat scaiete pe costumul închiriat.

Băieţii intră în relaţii foarte bune cu tatăl miresei, mireasa fiind sora fetei de care se îndrăgostise cel blond, şi cad de acord să mai rămână câteva zile la casa de vacanţă a familiei unde se petrec tot felul de întâmplări care mai de care mai amuzante, asta până să fie descoperiţi.

Până la urma, cel blond îi spune fetei c-o iubeşte, aceasta află cât de măgar era iubitul ei şi-i dă papucii, cel brunet află de la roşcată că nu el era defapt primul tip cu care avuse o relaţie intimă şi asta-l face s-o dorească din ce în ce mai mult.

Filmul are happy-ending pentru toată lumea. Este plin de umor şi merită văzut chiar în seara asta.

Nota: 9.7/10

J.

Scrie un comentariu

Din categoria Recenzii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s